top image

Uitbreiding rooster 2018

roosterwijzigingen

We zitten alweer aan het eind van een fantastisch 2017, waarbij er door ons natuurlijk ook alvast weer naar 2018 gekeken wordt.
2018 moet natuurlijk minimaal net zo geweldig en uitdagend worden als het voorbije jaar en daarom hebben wij besloten om het rooster weer wat uit te breiden.

Wat veranderd er in 2018:

1. De basistraining gaat verder onder de naam “CrossFit Basics” en zal elke laatste zaterdag van de maand gegeven worden van 11:00 tot 13:00uur. Tijdens deze training zullen alle 9 fundamentele technieken worden behandeld en zijn de deelnemers na afronding van deze dag klaar om aan de WOD’s deel te nemen. Dit biedt weer meer ruimte in het rooster voor onze huidige leden en zorgt ervoor dat toekomstige leden maar 1 middag hoeven in te plannen i.p.v. 6 momenten wat vaak tot veel gepuzzel leidde. Daarnaast bieden we toekomstige leden op elke tweede zaterdag van de maand de mogelijkheid om eenmalig een proefles te volgen tijdens de WOD’s, om zo alvast even te kunnen proeven aan de unieke sfeer bij CrossFit Assen. Voor het rooster betekend dit dat er 1 x per maand een Open Gym komt te vervallen.

2. De dinsdagavond van 20:30 tot 21:30uur wordt een Techniek Weightlifting / Mobility training. Hierbij zal er dieper ingegaan worden op de techniek van de verschillende onderdelen van weightlifting en zal er meer gekeken worden naar de mobiliteit van het individu, zodat ieder aan zijn eigen progressie kan werken. Dit betekend dat we een aantal individuele testen gaan doen om te kijken waar we jouw mobiliteit/flexibiliteit kunnen verbeteren om zo tot een nog betere houding te komen.

3. De woensdagavond van 20:30 tot 21:30uur wordt aangevuld met een uitdagende les “Boxing” (naast CrossFit de populairste groepstraining van dit moment). Deze les staat in het teken van het aanleren van de verschillende basis bokstechnieken die vervolgens terugkomen in een uitdagende conditionele workout. ( Open Gym wordt verplaatst naar17:30uur)

Voor een ieder met een “onbeperkt abonnement” is deze training gratis. Voor leden met een 2 x p/wk abonnement kan er voor 5 euro p/mnd extra ook aan deze fantastische training worden deelgenomen. Wil je alleen aan de Boxing trainingen deelnemen dan betaal je 20 euro p/mnd. Ook komt er een nieuw aantrekkelijk “onbeperkt abonnement 6mnd” voor maar 50 euro p/mnd voor de leden die een 12 maanden abonnement net iets te lang vinden.

4. De donderdagavond van 20:30 tot 21:30uur komt er  een extra WOD in het rooster.

5. De zondag-training zal zich meer gaan richten op gymnastics, specials en Hero WOD’s en gaat voorlopig op verzoek starten om 10:00uur. ( wellicht dat we in de zomerperiode de training laten aanvangen om 09:00uur )

6. In april en november zullen we weer onze interne wedstrijd de “CrossFit Games Assen” organiseren.

7. Zaterdag 13 januari houden we een Open Dag met een leuke actie! (info volgt)

Nou dit was weer een hele lijst vol met nieuwe uitdagingen.

Team CrossFit Assen wenst iedereen fijne feestdagen en een sportief 2018!