top image

Tarieven

Starten met CrossFit

Om te starten met CrossFit, leren we je eerst de fundamentele technieken tijdens de CrossFit Basics. Deze training zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de dagelijkse WOD’s kan deelnemen. Heb je geen ervaring met CrossFit, dan klik je hiernaast op de button “CrossFit Basics” en kun je direct starten! Heb je wel ervaring met CrossFit en beheers je de fundamentele technieken, dan kies je het abonnement wat het beste bij jouw past.

Crossfit Basics
€ 20,00 eenmalig
Verplicht voor nieuwe leden

Abonnementen

Bij CrossFit Assen zijn er twee verschillende abonnementsvormen om aan te sluiten bij de behoefte van onze leden. Je kunt er na de Crossfit Basics voor kiezen om een abonnement te nemen voor twee keer per week,  of een onbeperkt aantal trainingen per week. Met een 2 x per week abonnement heb je toegang tot alle reguliere WOD’s, inclusief de Open Gym. De onbeperkt abonnementen geven je tevens toegang tot de populaire Boxing trainingen. Inschrijven voor alle trainingen is verplicht en gaat via het gebruikerssysteem van Wodapp. Naast het reguliere termijn van 3 maanden , kan je ook kiezen voor het voordelige “onbeperkt 6mnd” of het meest gekozen “onbeperkt 12mnd” abonnement. Opzeggen of wijzigen van je abonnement kan altijd per maand. ( minimale contractduur 3 maanden )

2 x per week
€ 40,00 p.m.
Aut. Incasso
Onbeperkt
€ 55,00 p.m.
Aut. Incasso
Onbeperkt 6mnd
€ 50,00 p.m.
Aut. Incasso
Onbeperkt 12mnd
€ 47,50 p.m.
Aut. Incasso

Losse les en 10-rittenkaart

Naast onze abonnementen is het ook mogelijk om een losse les of 10-rittenkaart te nemen. Voor zowel de losse les en 10-rittenkaart is ervaring met CrossFit verplicht. Dit betekent dat je de CrossFit Basics hebt volbracht of in een andere, erkende CrossFit locatie lessen volgt of hebt gevolgd. Een 10-rittenkaart is een halfjaar geldig en is persoonsgebonden. De losse les en 10-rittenkaart bieden een uitkomst voor mensen die minder regelmatig bij ons kunnen sporten.

Losse les
€ 15,00 per les
Ervaring met CrossFit vereist
10-rittenkaart
€ 100,00 per kaart
Ervaring met CrossFit vereist

Personal training

CrossFit Assen biedt naast de groeplessen ook de mogelijkheid tot speciale programma’s. Wil je een programma op maat, één-op-één les krijgen van een ervaren coach en op tijden trainen die jou het best uitkomen? Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten. De prijs van het traject is in overleg en hangt af van jouw wensen, doelen en budget.t.

Personal training
€ …?
Eén-op-één begeleiding
Een programma op maat
Prijs op aanvraag

Boxing

Boxing is fysiek uitdagend en mentaal stimulerend, je zult er echt verslaafd aan raken. Iedereen die een paar bokshandschoenen aantrekt, krijgt een glimlach op zijn gezicht! Door de geleerde technieken toe te passen in korte workouts, werk je gelijktijdig aan je (snel) kracht, conditie en calorieverbranding. Dus ben je op zoek naar een intensive training met een hoog fun gehalte dan is boksen zeker een aanrader!

Boxen
€ 20,00 p.m.
Aut. Incasso