top image

Tarieven

Abonnementen

Bij CrossFit Assen zijn er twee verschillende mogelijkheden om aan te sluiten bij de behoefte van onze leden. Je kunt er na de Crossfit Basics voor kiezen om een abonnement te nemen voor twee keer per week of een tien rittenkaart. Met een 2 x per week abonnement heb je toegang tot alle reguliere WOD’s, inclusief de Open Gym. Inschrijven voor alle trainingen is verplicht en gaat via het gebruikerssysteem van Wodapp. Opzeggen of wijzigen van je abonnement kan altijd per maand. ( minimale contractduur 3 maanden )

2 x per week
€ 45,00 p.m.
Aut. Incasso
Rittenkaart
€ 75,00 p.m.
Aut. Incasso

Starten met CrossFit

Om te starten met CrossFit, leren we je eerst de fundamentele technieken tijdens de CrossFit Basics. Deze training zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de dagelijkse WOD’s kan deelnemen. Heb je geen ervaring met CrossFit, dan klik je hiernaast op de button “CrossFit Basics” en kun je direct starten! Heb je wel ervaring met CrossFit en beheers je de fundamentele technieken, dan kies je het abonnement wat het beste bij jouw past.

Crossfit Basics
€ 29,00 eenmalig
Verplicht voor nieuwe leden

Losse les

Naast onze abonnementen is het ook mogelijk om een losse les te nemen. Voor  de losse les is ervaring met CrossFit verplicht. Dit betekent dat je de CrossFit Basics hebt volbracht of in een andere, erkende CrossFit locatie lessen volgt of hebt gevolgd. . De losse les bied een uitkomst voor mensen die eenmalig bij ons willen sporten, bijvoorbeeld tijdens een vakantie.

Losse les
€ 15,00 per les
Ervaring met CrossFit vereist

Personal training

CrossFit Assen biedt naast de groeplessen ook de mogelijkheid tot speciale programma’s. Wil je een programma op maat, één-op-één les krijgen van een ervaren coach en op tijden trainen die jou het best uitkomen? Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten. De prijs van het traject is in overleg en hangt af van jouw wensen, doelen en budget.t.

Personal training
€ …?
Eén-op-één begeleiding
Een programma op maat
Prijs op aanvraag