top image

Tarieven

Abonnementen

Bij CrossFit Assen zijn er verschillende mogelijkheden om aan te sluiten bij de behoefte van onze leden. Je kunt er na de Crossfit Basics voor kiezen om een abonnement te nemen voor twee keer per week, onbeperkt of een twaalf rittenkaart. Met een 2 x per week abonnement heb je toegang tot alle reguliere WOD’s, inclusief de Open Gym. Inschrijven voor alle trainingen is verplicht en gaat via het gebruikerssysteem van Wodapp. Ook is het mogelijk om een losse les af te nemen. Opzeggen of wijzigen van je abonnement kan altijd per maand. ( minimale contractduur 3 maanden )

BASIC
€ 10,99 p/wk.
4 weken
2 x p/wk CrossFit of Fitness
ik wil lekker sporten en gezonder worden
RESULT
€ 12,99 p/wk.
52 weken
Onbeperkt CrossFit en Fitness
ik wil het maximale resultaat behalen
FLEX
€ 13,99 p/wk.
4 weken
Onbeperkt CrossFit en Fitness
ik wil een zo flexibel mogelijk abonnement

Starten met CrossFit

Om te starten met CrossFit, leren we je eerst de fundamentele technieken tijdens de CrossFit Basics. Deze training zorgt ervoor dat je goed voorbereid aan de dagelijkse WOD’s kan deelnemen. Met de individuele CrossFit Basics training bepaal je zelf wanneer het jou uitkomt en kun je daarna direct starten! Heb je wel ervaring met CrossFit en beheers je de fundamentele technieken, dan kies je het abonnement wat het beste bij jouw past.

FITNESS
€ 9,99 p/wk
4 weken
Onbeperkt Fitness

Add Ons

Naast de abonnementen heb je ook de mogelijkheid om extra pakketten aan te schaffen. Je hebt hierbij de keuze uit 2 pakketten.

  1. COACHING: elke 4 weken meten, personal coaching en een trainingsschemaschema op maat
  2. FOODPLAN: elke 4 weken meten, healthcheck en een voedingsschema op maat.

 

 

 

COACHING
€ 1,99 per week
minimaal 12 weken
4 wekelijkse meting/trainingsschema
FOODPLAN
€ 6,99 per week
minimaal 12 weken
4 wekelijkse meting/voedingsschema

Personal training

CrossFit Assen biedt naast de groeplessen ook de mogelijkheid tot speciale programma’s. Wil je een programma op maat, één-op-één les krijgen van een ervaren coach en op tijden trainen die jou het best uitkomen? Neem dan contact met ons op om een personal training traject te starten. De prijs van het traject is in overleg en hangt af van jouw wensen, doelen en budget.t.

Personal training
€ …?
Eén-op-één begeleiding
Een programma op maat
Prijs op aanvraag