fbpx

Personal training Assen

PERSONALFIT

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER je doelen bereiken

CROSSFIT

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

OPEN 24/7

Bij CrossFit Assen kun je 7 dagen in de week, 24 uur per dag komen sporten!

Slider

Personal training Assen

Wil jij graag personal training in Assen krijgen? En wil jij deze personal training krijgen van een personal trainer in Assen met veel ervaring terwijl je traint in een fijne, professionele omgeving? Kom dan eens voor een gratis proefles langs bij CROSSFIT ASSEN. Dit is niet zomaar een sportcentrum waar je onder begeleiding of zelfstandig kunt sporten. Nee, CROSSFIT ASSEN is een uniek totaalconcept waar resultaat en plezier gepaard gaan.

Door te trainen met een personal trainer in Assen kun jij pas echt focussen op jouw persoonlijke doelen én je houdt je ook strikt aan je trainingen dankzij de één-op-één persoonlijke begeleiding. Klinkt dit perfect voor jou? Plan dan direct je eerste persoonlijke training in door een intakeafspraak te maken.’

Over CROSSFIT ASSEN

CROSSFIT ASSEN is een UNIEK totaal concept waarbij het Resultaat voorop staat. Bij CROSSFIT ASSEN heb je de mogelijkheid om zowel individueel met jouw eigen Personal Trainer te trainen, of in groepsverband onder begeleiding van de professionele Group Coaches. Daarnaast vinden wij dat Personal Training voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn en bieden wij aantrekkelijke Programma’s aan voor elke portemonnee. De gezellige persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en klaar bent om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Wij maken het behalen van jouw doel tot ons doel..!

Onze personal trainers in Assen helpen jou met een persoonlijk plan en voorzien je van de nodige kennis en skills om jouw sportieve prestaties naar een hoger niveau te tillen. Wie houdt van een gezellige en persoonlijke sfeer in de club is van harte welkom bij CROSSFIT ASSEN!

Welke trainingen kan ik volgen?

Wie graag personal training in Assen wil, kan bij CROSSFIT ASSEN terecht voor de volgende soort individuele training:

  • Personal Fit Programma – overal toegang tot jouw persoonlijke training/voedingsschema op je app
  • Personal training – direct aan de slag met jouw personal trainer op basis van jouw wensen
  • Voeding – met behulp van persoonlijke voedingsschema’s
  • Revalidatieschema’s – voor een professioneel en voorspoedig herstel

Sport je nog niet bij ons, maar ben je erg benieuwd hoe een privé trainer jou kan helpen met trainen? Neem dan gerust contact op en vraag naar onze personal training in Assen. Mocht je toch meer interesse hebben in groepstrainingen, dan kun je bij ons in Assen trainen en deelnemen aan de lessen: CrossFit, BoxFit en/of functionele trainingen volgen.

Wat biedt CROSSFIT ASSEN nog meer?

Naast diverse groepslessen en personal training in Assen biedt CROSSFIT ASSEN nog meer. Naast dat we een trainingslocatie zijn kun je ook ontspannen bij CROSSFIT ASSEN. In de Bar kun je een gezond drankje nuttigen en eens in de zoveel tijd worden er ook events en workshops georganiseerd.
Voor een sportmassage, preventieve verzorging of voor de behandeling van blessures kun je daarnaast een afspraak inplannen bij de sportmasseur.

Neem een gratis proefweek!

Ben jij erg benieuwd naar onze lesmethoden, de sfeer bij CROSSFIT ASSEN en onze personal trainers? Vraag dan gerust een gratis proefweek (of proefles) aan om kennis met ons te maken! Wij leren jou en je persoonlijke doelen ook graag kennen, zodat jij samen met ons zoveel mogelijk uit je trainingen kunt halen.

Je kunt je online direct aanmelden bij CROSSFIT ASSEN. Neem voor meer informatie contact met ons op door te mailen naar info@crossfitassen.com of door te bellen op appen naar +31 (0) 622663668. Graag tot snel!

Contact opnemen