fbpx

Over Ons

WELKOM BIJ CROSSFIT ASSEN!

CROSSFIT ASSEN is een uniek totaal concept waar leden het hele jaar door 24/7 kunnen sporten…!

In ons ruim 600m2 grote trainingslocatie is het een genot om te trainen. Bij CROSSFIT ASSEN heb je de mogelijkheid om zowel individueel als in groepsverband te trainen onder  begeleiding van onze professionele coaches. Naast onze uitdagende CrossFit trainingen, kun je bij ons ook terecht voor FemaleFIt, Fitness, Functional Training, Powerlifting, Weightlifting en sport specifieke Krachttraining. Daarnaast vinden wij dat Personal Training voor iedereen bereikbaar en dus betaalbaar moet zijn en bieden wij aantrekkelijke programma’s aan voor elke portemonnee. De gezellige persoonlijke sfeer zorgt ervoor dat je je snel thuis voelt en klaar bent om jouw persoonlijke doelen te verwezenlijken. Wij maken het behalen van jouw doel tot ons doel..!

2 WEKEN GRATIS SPORTEN

Trainen wanneer jij wilt!

CROSSFIT ASSEN biedt je de mogelijkheid om 24/7 te trainen wanneer het jou uitkomt. Onze FiT Area is voorzien de nieuwste apparatuur. Ben jij die saaie fitness routines zat en wil je werken met airbikes, barbells, dumbells, kettlebells, rigs, hexabars, weightlifting platforms een sled en nog vele andere uitdagende materialen? Dan is het nu tijd om te starten bij CrossFit Assen. Wij hebben alles wat je nodig hebt om jouw resultaat optimaal tot uitvoering te brengen onder begeleiding van professionele coaches.

2 WEKEN GRATIS SPORTEN

Waarom trainen bij CrossFit Assen

Bij CrossFit Assen vinden wij het belangrijk dat jij je op je gemak voelt zodra je binnenstapt. Of je nu individueel wilt trainen of in groepsverband, het moet vertrouwd voelen. Bij CrossFit Assen maakt het niet uit wat je aanvangsniveau is, wij zorgen ervoor dat je de beste versie van jezelf wordt.

Waarom jij nu wilt starten bij CrossFit Assen:

- Professionele begeleiding van gecertificeerde trainers
- We zijn 24/7 open ( UNIEK in deze setting )
- Gemakkelijk online inschrijven en reserveren
- Ruime training locatie van meer dan 600m2
- Divers trainingsaanbod: CrossFit, Fitness, FemaleFit, Personal Training, Powerlifting, Weightlifting
- Topapparatuur van oa: Roque, Concept2, Crossmaxx …etc
- Afwisseling, uitdaging, en echte resultaten!

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je klaar met saaie fitness routines zonder begeleiding en resultaat! Wil jij samen aan de slag om jouw doelen te bereiken en voor eens en altijd afscheid te nemen van die ongezonde gewoontes? Dan is CrossFit Assen iets voor jou!

2 WEKEN GRATIS SPORTEN

Neem contact met ons op!