top image

Huisregels

 1. LAAT JE EGO BUITEN DE DEUR!

  Er is altijd iemand sneller, sterker of beter. Gebruik dit om jezelf te motiveren om zelf ook sneller, sterker en beter te worden. De WOD is pas afgelopen zodra iedereen klaar is! Ben jij klaar? Moedig dan een ander aan!

 2. TECHNIEK EN VEILIGHEID GAAN BOVEN ALLES!

  Zodra de techniek goed is, komt gewicht en snelheid vanzelf. Luister naar de trainer, vraag om hulp als het niet helemaal duidelijk is. Geef nooit op, maar weet waar je grenzen liggen. Je bent verantwoordelijk voor je eigen gezondheid.

 3. MELD JE TIJDIG AAN, MAAR OOK TIJDIG AF!

  Aanmelden kan tot 2 uur voor aanvang van de training. Kan je niet? Meld je dan uiterlijk 2 uur voor aanvang van de training af in het systeem, zodat een ander je plaats in kan nemen.

 4. KOM OP TIJD!

  Wees op tijd en klaar om te starten met de training. Te laat betekent geen training, zonder uitzondering.

 5. DENK OM DE HYGIËNE!

  Zorg voor schoon schoeisel en maak gebruik van een handdoek tijdens grondoefeningen.

 6. BEHANDEL DE ZAAL, APPARATUUR EN MATERIALEN MET RESPECT!

  Leg alle spullen rustig terug op de plek waar je het gepakt hebt en veeg je zweet, drinken, magnesium, etc. van de vloer. Zorg ervoor dat je stangen, dumbells, kettlebells e.d. onder controle houdt. Ook wanneer je deze laat vallen!

 7. MELD BLESSURES EN/OF BEPERKINGEN!

  Leden zijn verplicht blessures en/of beperkingen vooraf te melden. Overleg hoe je trainingen aan kunt passen, er is altijd een manier om een trainingsprikkel te krijgen.

 8. WEES RESPECTVOL NAAR COLLEGA SPORTERS EN DE COACHES!

  Leer van de coaches. Adviezen en aanwijzingen worden gegeven om je beter te maken.

 9. STEL JE VOOR AAN NIEUWE MENSEN EN HELP ZE WAAR MOGELIJK!

  Het kan nogal spannend zijn voor nieuwe deelnemers, probeer er alles aan te doen om iedereen op hun gemak te stellen en help iemand zijn weg te vinden in de Box.

 10. HOUD DE CONTROLE OVER JE GEWICHTEN!

  Het is soms noodzakelijk om een stang te laten vallen, maar in de WOD is het tegenhouden van gewicht net zo belangrijk (excentrische contractie). Maak er geen gewoonte van om met de gewichten te gooien, als je ze kunt controleren.

 11. JE TRAINT VOOR JEZELF, NIET VOOR EEN ANDER!

  Wanneer je creatief telt of onvolledige bewegingen maakt, heb je daar alleen jezelf mee. Pas de WOD aan naar het juiste niveau en maak de volledige beweging. Je haalt veel meer resultaat uit je training wanneer je de oefeningen op de juiste manier uitvoert.

 12. PROBEER REGELMATIG TE TRAINEN!

  Wanneer je een ritme hebt in je trainingen (en een gezond eetpatroon) dan creëer je een gezonde lifestyle die makkelijker is vol te houden, omdat je doel bereikbaar wordt.

 13. HOUD REKENING MET JE OMGEVING!

  Maak alleen gebruik van onze eigen parkeerplaats, niet die van de buren. Laat buiten geen rotzooi slingeren, maar gebruik de afvalbak.