fbpx

Home

PERSONALFIT

Samen met jouw eigen PERSONAL TRAINER je doelen bereiken

CROSSFIT

De meest effectieve, uitdagende en gevarieerde GROUPTRAINING ooit!

Slider

CROSSFIT ASSEN

RESULT BASED TRAINING

shutterstock_551338465

Aanbod

Bekijk ons ruime aanbod voor zowel groep en individuele trainingen!

shutterstock_299389382

Abonnementen

Kies een abonnement dat het beste bij jou past.

hero-image

24/7

Wij zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag open!

Individueel trainen

Train jij liever individueel! Bij CrossFit Assen bepaal jij wanneer en hoe je wilt trainen. Bij ons kan je terecht voor bijvoorbeeld; FemaleFit, Functional Training, Fitness, Powerlifting, Weightlifting maar ook voor sport specifieke Krachttraining. Wij maken een op maat gemaakt PERSONAL FIT PROGRAM op basis van jouw specifieke doelen. Hierbij spelen gedrag , voeding, training en herstel een bepalende factor. Of je nu wilt afvallen, aankomen, (sport)specifieke kracht wilt trainen of revalideren, alles is mogelijk.

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN?

Groepstraining

Ben jij gek op groepstrainingen en krijg jij extra energie van je medesporters, dan ben je bij CROSSFIT ASSEN aan het goede adres. CrossFit is de meest gevarieerde groepstraining van dit moment.  Alles is aanwezig om aan jouw wensen te voldoen en het resultaat te behalen die jij voor ogen hebt.

MEER WETEN OVER DE VERSCHILLENDE TRAININGSVORMEN?

Voedingsadvies

Wist jij dat bij een op maat gemaakt programma, VOEDING tot wel 80 procent van het totale resultaat kan bepalen! En dat een goed voedingspatroon zorgt voor een GEZONDER en ENERGIEKER leven en dat een DIEET vaak zorgt voor een verstoring van je stofwisseling en energiesysteem!?

MEER WETEN OVER EEN GOED VOEDINGSPLAN?

Gevarieerd, goede uitleg/trainer en zeker uitdagend!! Crossfit heeft mij over de moeilijke sport drempel geholpen en ik kan er niet meer zonder 🙂

Kassandra Tamminga

Nooit verwacht dat ik verslaafd kon raken aan een sport. Maar nu bijna 2 jaar nadat ik bij CrossFit Assen ben gestart met sporten weet ik het wel zeker. Sporten met een gezellige club mensen die elkaar motiveert, stimuleert en motiveert. En dat onder leiding van goed getrainde trainers en trainsters. Ik voel me energieker en sterker dan voorheen. En heel belangrijk: Het blijft leuk door de steeds veranderende workouts!

Karin Oosterhof

In geen 10 jaar gesport en nu sinds 1,5 jaar 2x per week Crossfit. Verslavend , grensverleggend en toch ook heel gezellig! Zeker een aanrader voor iedereen met of zonder conditie.

Ankie Bremer

Elke WOD is een uitdaging en na afronding een overwinning op jezelf! Goede begeleiding, veel variatie en uiteraard veel plezier. Zeker een aanrader!

Alexander Speelman

Elke week weer 2x afzien, pittige trainingen maar heerlijk.... leuke groepen, goede trainers...

Agda Kok-Kingma

Lekkere WOD, goede basistrainingen en goede begeleiding. Helemaal kaput, maar gewoon doorgaan. Just do it!

Nes SahLeu

Neem contact met ons op!

Onze partners

wodapp-300×240
Crossmaxx lion – wit
wodapp-300×240